Нетинфо

Broshura.bg

Broshura.bg

broshura screen

Broshura.bg свързва големите търговски вериги и крайните клиенти в директен контакт чрез иновативна технология, която предлага на онлайн потребителите богато разнообразие от онлайн брошури на водещи компании – от бързооборотни стоки през технологии, до козметични продукти. За търговските вериги Broshura.bg представя нови дистрибуционни канали –  уеб, мобилни, имейл и партньорски сайтове, чрез които да развият модела на хартиените брошури в дигитална среда, благодарение на предлаганото удобство, измеримост, интерактивност и опции за точно таргетиране.
 
Извън България, амбицията на Broshura.bg (Къмишън шеър) е да стане лидер в Централна и Източна Европа, като към момента компанията може да се похвали с 2,3 милиона евро оборот за 2015 г., 8 милиона посетители и 15 милиона разгледани брошури за месец май 2016, както и 140 милиона разгледани страници на брошури за същия период.
 
В началото на юли 2016 „Нетинфо“, част от портфолиото на Нова Броудкастинг Груп, придоби 20% от Къмишън шеър, компанията собственик на Broshura.bg, която освен на българския пазар е с утвърдено присъствие и в 18 други страни по света. Чрез сделката най-голямата дигитална медийна компания у нас стъпва на международен пазар. Тази нова стъпка  е част от стратегията на „Нетинфо“ за разширяване на портфолиото и диверсифициране на бизнеса, както и пореден успешен ход в посока утвърждаването на организацията като водеща технологична компания.